Bitcoin heeft een achtbaanrit gemaakt sinds de pandemie begon. Op 11 mei werden de blokbeloningen voor mijnwerkers verlaagd van 12,5 BTC naar 6,25 BTC. Dit heeft veel druk uitgeoefend op mijnwerkers met een lage marge. De halvering vond plaats tijdens een historische recessie en een BTC-prijs kelderde op 12 maart. Ondanks de recente volatiliteit van de digitale valuta heeft de GBTC Bitcoin Trust van Grayscale de digitale munt in een recordtempo gekocht.

Kopen van Crypto

Grayscale is een door FINRA goedgekeurd investeringsvehikel dat bitcoin-activa beheert. Voorafgaand aan de crash van 12 maart had het meer dan 300.000 BTC. De trust heeft sinds de halvering 19.000 bitcoins gekocht. De prijs van Bitcoin is sindsdien gestegen tot een van de beste rendementen van alle belangrijke activa in 2020. Hier volgen de ontwikkelingen in de mijnsector en de prijs. Cryptocurrency kopen kan op elk manier.

Crypto kopen bij Bittrex

Er zijn twee concurrerende deelnemers aan de bitcoin-markt. Er zijn grote spelers (crypto-hedgefondsen, bitcoin-walvissen) en detailhandelaren op futures-beurzen zoals CME, BitMEX, FTX en anderen. De tweede groep bestaat uit retail on-ramp trading op BTC-spots zoals Square SQ Cash, Coinbase en Grayscale. Bittrex heeft de makkelijkste manier.

JPMorgan voltooit Surprise Bitcoin Flip – en roept een prijsvloer op

Pentagon-documenten onthullen dat de VS hebben gepland voor een Bitcoin-opstand

Waarom Bitcoin overal een stil protest is tegen corrupte regeringen.

In een recente trend zijn automatische bitcoin-aankoopfuncties geĆÆmplementeerd in de Cash-app van Square. Bitmain spin-off Matrixport implementeerde ook traditionele financiĆ«le concepten zoals investeringen in twee valuta’s met blootstelling aan de bitcoin- en ethereum-markten. Er is ook Dip Hunter, een tool waarmee je automatisch bitcoin kunt kopen tegen de laagste prijzen.

Een van de meest in het oog springende ontwikkelingen sinds 12 maart is de dominantie van de spot die de BTC-prijsactie leidt in vergelijking met derivaten. Het is een gezonde ontwikkeling voor bitcoin. Zo veroorzaakte de waterval van trapsgewijze liquidaties op de futuresbeurs BitMEX op 12 maart de prijs van bitcoin tot onder de $ 4.000. Het heeft de meerderheid van de openstaande rente op bitcoin-futurescontracten weggespoeld.