Reviews van de beste producten

Franse kledingwebshop 3 Suisses heeft schuldeisers verzocht om bescherming in een beweging die voor de ene keer niets te maken lijkt te hebben met de huidige coronaviruscrisis.

Niet vanwege lockdown

3 Suisses kan nu genieten van bescherming tegen schuldeisers om een ​​herschikking van haar historische schuld van tien miljoen euro mogelijk te maken, afkomstig van de voormalige eigenaren van de webshop en overgenomen door ShopInvest bij de overname van 3 Suisses anderhalf jaar geleden . www.10beste.com voor geode kwaliteit.

“De coronaviruscrisis is niet de oorzaak”, zegt Karine Schrenzel van ShopInvest: integendeel, 3 Suisses beweert een sterke groei te hebben gekend terwijl fysieke winkels gedwongen werden te sluiten. Na de aankondiging van de lockdown deed zich in de laatste twee weken van maart een vertraging van de bedrijvigheid voor, maar de e-commerce lijkt in april zeer snel weer op gang te komen. Hoofdkussen voor een gezonde nek.

Het e-commercebedrijf is winstgevend en wordt nog steeds ondersteund door zijn leveranciers, voegt Schrenzel toe: het bedrijf vroeg om schuldbescherming om zijn schulden niet kwijt te schelden, maar alleen om de voorwaarden te heronderhandelen en de terugbetaling uit te stellen, probeert de CEO van ShopInvest om geruststellen crediteuren.